Bli av med celluliter

Som du säkert vet finns det en uppsjö av behandlingar och metoder för att förändra eller förstärka vissa karaktärsdrag i ansiktet eller på kroppen. Kanske känns det som en djungel som du inte vågar dig in i, trots att nyfikenheten finns där. Vi har valt att sätta ihop ett inlägg med tre olika behandlingar som går att göra på klinik. Det viktigaste att tänka på när du har bestämt dig för att utföra en behandling eller ett ingrepp på klinik är att dels välja en klinik med utbildad personal, men även att du bokar in dig för en första konsultation där du tillsammans med läkaren kan gå igenom de förväntade önskemålen som finns på resultatet.

1. Fettreducering Stockholm – Det här är behandling som kan vara aktuell för den som vill bli av med fettansamlingar i huden. Fettsugning kan idag göras med bland annat laser, lipomassage eller LPG. Det sistnämnda kommer vi fokusera på mer i nästa punkt. Alla metoder är säkra och du kan känna dig säker med hur resultatet kommer att bli. Men eftersom vi alla är olika har vi därmed olika förutsättningar för olika behandlingar. Därför är det viktigt, som tidigare nämnt, att du gör en konsultation hos din läkare först.

2. LPG Stockholm – Kanske har du hört talas om den här metoden, eller så är den helt ny för dig? Oavsett hur mycket du vet om LPG är det bra att veta att det är en behandling som helt utan smärta kan ta bort celluliter på kroppen, reducera fettdepåer och strama upp slapp hud. Dessutom bidrar metoden till att upprätthålla kroppens naturliga funktioner där blodcirkulationen ökar för att bli av med slaggprodukter.

3. Botox Stockholm –En av de mest välkända behandlingarna i världen är botox. Det är ett beprövat och godkänt läkemedel som används för att musklerna ska slappna av. Faktum är att botox är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar, men som inte bara används ut skönhetssynpunkt. Botox uppvisar nämligen positiva resultat vi behandling av besvärande arm- och handsvett samt migrän.

About the author