De fem bästa snussmakerna

Marknaden för smaksatt snus har fullkomligt exploderat de senaste åren. Det här är bland annat drivet av att fler kvinnor börjat snusa och efterfrågar en annan typ av produkter. Kvinnor vill generellt sett att deras nicotine pouches inte ska synas, och att de ska smaka och lukta gott. Vilka är då de bästa smakerna på snus? Det är givetvis upptill varje enskild person, men det här är våra favoriter.

Mint

Klassisk mint smakar alltid bra i munnen och får dig att känna dig fräschare. Köper du nicotine pouches med mintsmak kommer din mun kännas som när du nyss borstat tänderna. Styrkan i minten är dessutom skön under läppen och det är en smak som håller i sig länge.

Lakrits

Snus med lakritssmak var faktiskt en av de första smaksatta varianterna på nicotine pouches som kom. Och det är en variant som fortfarande är omåttligt populär. Det är den av en anledning. Att snusa lakritssnus är nästan som att äta godis. Men inte lika dåligt för tänderna.

Citrus

En annan klassisk smak är citrus. Även denna fräschar upp din andedräkt på ett sätt som inte ”tar över” för mycket. Snus med citrussmak är helt enkelt en bra balanserad produkt som dessutom är väldigt god.

Frukt

Snuspåsar smaksatta med frukt är det som kommit starkast under de senaste åren. Idag finns det massor av märken att välja mellan, baserade på olika typer av frukter. Det vanligaste är exotisk frukt, men testa dig fram för att se vilken som passar dig bäst.

Cola

Nicotine pouches med colasmak. Kan det vara något? Vi tycker det. Det finns en anledning till att cola är den populäraste läsksmaken. För den som inte är inbiten coladrickare kan det här dock vara lite för mycket och för specifik smak. Men det kan ändå vara värt att köpa nån dosa och ha till när du vill unna dig något litet extra och annorlunda.

Online kan du köpa nikotinpåsar från märken som White fox, LYFT, ZYN och Skruf.

About the author