Dra ner på rökandet med hjälp av nicotine pouches

Vill du dra ner på rökandet och faktiskt till slut lyckas sluta röka? Då behöver du hjälpmedel för att lyckas på första försöket. Eller kanske är det inte ditt första försök? Kanske har du försökt sluta röka flera gånger men aldrig lyckats? Med rätt hjälpmedel blir det lättare! Och du kan bli en rökfri person.

Vart som helst och när som helst

Den stora fördelen med nicotine pouches eller nikotinpåsar som de även kallas är att du kan använda en påse när du än önskar. När behovet tränger sig på behöver du inte gå ut eller avlägsna dig från de personer du är med för tillfället. Utan du kan ta hand om ditt nikotinbehov på en gång. Vilket leder till att du alltid känner dig lugn. Och därmed inte behöver nikotinet lika mycket som när du är begränsad.

Slutsatsen är därmed att när du har fri tillgång till nikotin kommer du att behöva det mindre. Och i slutändan inte behöva det alls.

Dessutom kan du använda dig av nikotinpåsar på platser där det är förbjudet att röka. Så som tåg, flygplan och andra platser där det numera är förbjudet att tända en cigarett. Vilket gör nikotinpåsar till ett smidigt och enkelt alternativ till rökning.

Ändra dina rutiner

Gör du precis som så många andra rökare? Det vill säga tar en cigarett direkt efter maten, när du slutar jobbet och vid andra fasta tillfällen under dagen. Det är du verkligen inte ensam om. Eftersom du som rökare har skapat vissa rutiner är det bäst att försöka bryta dem. Men hur gör du det lättast? Utan att du faktiskt får en stressad känsla som leder till att du vill ta en cigarett till varje pris?

Sätt istället in en nikotinpåse för att ta hand om ditt nikotinbegär. Det gör det lättare för dig att stå emot behovet av själva rutinen att röka.

Eftersom det är väldigt svårt att bryta både dina rutiner och bli av med ditt nikotinbegäret på samma gång är det lättare att ta en sak i taget. Och när du tar en sak i taget ökar chansen att du faktiskt lyckas sluta röka den här gången.

Vad är egentligen nicotine pouches?

Nikotinpåsar liknar snus på många vis. Men den stora skillnaden är att de inte innehåller någon tobak överhuvudtaget. För trots allt är det tobaken som är den stora boven i dramat och faktiskt skadar din hälsa både på kort och lång sikt.

Nikotinpåsar däremot innehåller ett organiskt material som inte är farligt för kroppen. Men materialet har sprayats med nikotin som faktiskt inte är bra för dig. Men det är inte lika farligt som tobak! Det finns märken som tex: Zyn eller Nordic Spirit som har smaker du bara kan drömma om.

Plus att du kan välja mellan flera olika fräscha smaker som inte får dig att stinka rök så som cigaretter gör. Trots allt är det väldigt ofräscht att komma tillbaka från rasten och stinka upp hela kontoret. Eftersom allt färre personer väljer att röka märks det allt tydligare vilka personer som faktiskt gör det. Vilket pekar ut dig på arbetsplatsen och i sociala sammanhang på ett negativt vis. När du istället använder dig av nikotinpåsar kan du undvika detta på ett smidigt vis som inte ens syns. Eftersom nikotinpåsar döljs under läppen märker de allra flesta inte att du använder dig av en.

Det är dessutom väldigt lätt att använda dig av nikotinpåsar. Lägg en på tungan och för upp under överläppen. När du vill att mer nikotin ska frigöras är det bara att flytta lite på påsen med tungan. Det är rekommenderat att låta påsen ligga under läppen i max 40 minuter. Släng sedan nikotinpåsen i soporna.

About the author