Ett slag för trapprenovering

När du vill renovera trappsteg i Stockholm, Uppsala, Göteborg eller Gävle, är det bara att ta kontakt med oss. Vi har specialiserat oss på att renovera trappsteg. Du kan välja att byta ut gamla steg, byta ut handledare eller att måla trapporna. Vi gör alltid jobbet med kvalitet och använder också enbart material av hög kvalitet. Våra duktiga trapparbetare är mycket bra på sitt jobb och har lång erfarenhet. Kontakta oss, och vi kommer genast på ett hembesök som är gratis och du får en offert på trapprenovering. Denna offert binder dig dock inte till något, du kan senare bestämma om du vill anlita oss eller inte. Vår uppgift är att se till att du som kund blir belåten med resultatet.

Prisvärt att renovera

Det är kanske inte alltid nödvändigt att byta ut hela trappan, då den ser gammal och sliten ut. Du kan nämligen i stället enbart byta ut de slitna trappstegen eller slipa alternativt upp dem på nytt. En möjlighet är också att måla om trappstegen. Priset håller sig även på en mycket lägre nivå, än om du skulle behöva byta ut hela trappan. Denna metod är även mer miljövänlig. När du anlitar oss, kommer dina nya trappsteg att få ett garanti på tre år. I Sverige är det troligen den längsta tiden på ett garant inom trapprenovering.

Att måla trappa

När du nu får nya trappsteg, finns möjligheten att samtidigt välja att få din trappa ommålad. Känslan på trappan kommer därmed att bli mycket fräsch. Hållbarheten på din trappa kommer också att förlängas. Underarbetet vid en trappmålning är mycket viktig och måst vara noggrant gjort, för att sedan trappan sedan kan hålla längre.

Alla olika arbetsskeden som en trappmålning kräver, utför vi ytterst grundligt. Vi börjar alltid med att spackla de fel som trappan har. Sedan fortsätter vi med att täcka in golvet som finns runt omkring trappan. Efter det slipar vi trappstegen och sedan grundmålar vi en gång. När grundmålningen har torkat, gör vi täckmålningarna två gånger. Mellan de två täckmålningarna behöver vi också vänta på att de torkar. En genomsnittstrappa målar vi på ungefär två eller tre dagar. Utseendet blir dock inte helt som en splitterny trappa, du blir dock ändå mycket nöjd med utseendet på din nya trappa. Att renovera trappa gör så hela huset känns renare & snyggare.

Alltid ett lika fint resultat

Med nästan 5 000 trapprenoveringar bakom oss, där vi har gjort arbeten med både stängda och öppna trappor, kan du lita på oss. Det är varje gång vi själv som jobbar och har inte därmed några underleverantörer. Vi vill alltid att du ska vara 100 % nöjd med slutresultatet och du kan känna dig trygg med att anlita oss. Vårt enda jobb är just trapprenovering och vi gör vårt jobb med känsla och högsta yrkesmässighet. Dessutom har vi en väldigt god service.

Ända sedan år 1996 har detta företag funnits och därtill har vi en hög kreditvärdighet. Inga märkningar har tilldelats oss, vi vill nämligen sköta om vårt företag. Lika viktigt är det även för oss att sköta om kontakten med våra kunder, så även om dig.

Kontakta oss

Det är enkelt att gå in på vår hemsida och där hittar du vår kontaktinformation. Välj att ringa oss, skicka en e-mejl eller så kan du fylla i blanketten på vår hemsida. Du kan hitta oss i flera städer i Sverige, bland annat i Nacka, Täby, Tyresö, Lidingö och Sollentuna. Vi kan komma hem till dig och gå igenom dina önskemål och vi kan planera hela projektet. Vi svarar också på alla dina frågor. Du får också gärna titta in på vår hemsida, där kan du se inspirationsbilder från olika trappor som vi har jobbat med. Du kan också läsa feedback från andra kunder.

About the author