Hitta rätt verktyg för rent golv

Att hitta rätt verktyg för ett rent golv är inte alltid lätt, men för att underlätta för dig ska vi i den här artikeln hjälpa dig hitta det du behöver.

Det finns olika verktyg för att rengöra ditt golv. Vi har fokuserat på skurmaskiner & hetvattentvättar. Det finns en djungel av olika maskiner att titta på men vilken skurmaskin som är rätt för dig finns det olika saker du behöver tänka på.

Att välja rätt

Det finns många olika skurmaskiner på marknaden. Har du lagerlokaler, kontorslokaler eller bara vill ha rena hallar på kontoret, finns olika alternativ som kan passa just för dina behov. Det finns mindre skurmaskiner där du promenerar bakom och går lite långsammare samt rengör lite mindre golvyta men även där du åker på din skurmaskin som i sin tur rengör större golvyta. Har man behov av att skura golven under så kort tid som möjligt, väljer du en modell med större räckvidd. Tänk då på att modellen är större och har du en lokal med trängre utrymmen behöver du anpassa dig även efter det. När det gäller storleken kommer du behöva tänka på vart den ska förvaras efter användning. Kan vara svårt att förvara en större maskin i städskrubben på kontoret.

Återförsäljare

Det finns en uppsjö av återförsäljare på marknaden som säljer skurmaskiner. Det du behöver titta på är hur länge de har varit på marknaden. En återförsäljare med lång erfarenhet och goda referenser har oftast den bästa servicen och störst utbud av leverantörer. Ett enkelt sätt är att ta din telefon och googla ”skurmaskiner” eller ”skurmaskin” så får du fram återförsäljare. Försiktig behöver du ändå vara och ta din tid att hitta rätt. När du har hittat din skurmaskin för dina behov kan du enkelt beställa hem och börja skura dina golv.

About the author