Ta hjälp med golvslipningen

Att slipa golv är ett av de tyngsta hantverksjobben för den som inte är van och inte har bra maskiner. Det är också väldigt svårt att få till det bra. Särskilt om du har ett golv som inte är ett enkelt trägolv. Så fort det kommer till stengolv, marmorgolv, fiskbensparketter och liknande så är risken stor att du ska göra mer skada än nytta på golvet om du inte vet vad du håller på med. Appropå fiskbensparkett är det en av de absolut finaste golvtyperna parkettslipning stockholm är ett affärsområde endast dom bästa sysslar med. Men det är också den typ av trägolv som det är svårast att fixa till bra.

Var jobbar vi

Vi kan lösa:

  • Golvslipning Stockholm
  • Golvslipning Lidingö
  • Golvslipning Nacka
  • Golvslipning Täby
  • Golvslipning Sollentuna

Kort sagt: har du ett behov av golvslipning Uppsala så är det oss du ska vända dig till. Vi jobbar i större delen av regionen med lite extra betoning på de norra delarna.

Vilken typ av golv går att slipa

Det går att slipa nästan alla golv utom de allra billigaste parketterna där det brukar vara bättre att slänga och lägga nytt. Men om du har ett äldre finare golv så tycker vi definitivt att du ska kontakta oss. Vi har proffsprylar och vet vad vi pysslar med. Det gör att vi kan ta oss an alla olika typer av golv på både privatmarknaden och företagsmarknaden. Sten, trä eller marmor spelar ingen roll. Olika golv beter sig olika helt enkelt.

Har du stenbeläggningar utomhus går det bra att slipa dem också. Exempel på sådana kan vara gångar eller trappor. Dessa slits också ofta ojämnt vilket gör att det krävs lite mer tankearbete för att fixa till dem bra. Tänk på att desto hårdare material du har i ditt golv eller trappa, desto mer sällan behöver det slipas. En vanlig parkett kan du exempelvis behöva slipa så ofta som vart femte år. Ett hårt trägolv kan du däremot nöja dig med att slipa med tio års mellanrum.

About the author